Paikallistuntemus auttaa ennakoimaan

Asiantuntemusta kaiken kokoisiin korjauksiin

Asiantuntijatiimimme auttaa taloyhtiöitä ja niiden osakkaita erilaisten hankkeiden totuttamisessa aina korjaustarpeen kartoittamisesta urakan valvontaan. Laaja osaamisemme mahdollistaa kustannustehokkaan ja kestävän ratkaisun löytämisen korjaushankkeille. Lisätietoja saat soittamalla tai lähettämällä viestin sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Esite, tekniset asiantuntijapalvelut

 

Tarjoamme kiinteistöille mm. seuraavia palveluita:

Kunnossapitotarveselvitys

Kunnossapitotarveselvityksellä selvitämme oleellisimmat korjausta tai lisäselvityksiä vaativat osa-alueet. Se toimii pohjana hallituksen yhtiökokouksessa esittämälle kunnossapitotarveselvitykselle.

Olosuhdemittaus

Olosuhdemittausten avulla selvitämme sisäilman olosuhteita ja laatua. Näitä ovat esimerkiksi lämpötila, suhteellinen kosteus, hiilidioksidipitoisuus ja paine-erot.

Kuntoarvio

Kuntoarvio on kunnossapitotarveselvitystä laajempi selvitys kiinteistön korjaustarpeista. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista. Kuntoarvio voidaan tehdä koko kiinteistöön tai kohdentaa esim. märkätiloihin, vesikattoon, oviin tai ikkunoihin.

Vauriokartoitus

Vauriokartoituksella voidaan selvittää esim. vesivahinkojen korjaustarvetta- ja laajuutta.

LVI-asiantuntijapalvelut

LVI-järjestelmien kartoitus, suunnittelu, kuntoarviot ja hankeselvitykset.

Rakennuttamispalvelut

Korjausrakennusurakoiden suunnittelu, kilpailutus, valvonta sekä turvallisuuskoordinaattorin palvelut.