Me hoidamme!

Huoltoyhtiö tarkoittaa ympäristösi toimivuutta

Hyvinvoivan rakennuksen erottaa – ellei rakennuksesta, niin sen hymyilevistä asukkaista. Olemme nähneet, että huolehtivalla ja toimivalla kiinteistöhuollolla on asumistyytyväisyyteen merkittävä vaikutus.

Kiinteistö on kuin potilaamme, jonka tilaa tarkkailemme ja josta pidämme huolta. Mitä enemmän rakennuksella on käyttäjiä, sitä enemmän se kuluu – ja vaatii toimenpiteitä.

Jotta asiat voivat olla kohdillaan, huoltoa on helppo lähestyä. Ja asiat edistyvät, kun epäkohdat ottaa kanssamme puheeksi. Me vaalimme ympäristösi kauneutta – tai ainakin ehkäisemme epäsiisteyttä ja paikkojen kulumista ja vaurioitumista.

Tässä kaikessa apuna on teknologia, kuinkas muutenkaan. Kiinteistöhallintajärjestelmämme ohjaa meitä ja pitää huolta, että asiat tapahtuvat sujuvasti ja ajallaan. Kalustomme on nykyaikaista ja huolella valittu auttamaan meitä tekemään hommat optimaalisesti, viiveettä.

Seuraamme laatua ja kehitämme toimintaamme

Seuraamme laatua päivittäin mm. kohdekohtaisin tarkastuskierroksin ja sähköisten huoltokirjojen avulla.
Tarkoituksenamme on parantaa työn laatua ja viime kädessä aina asiakkaidemme asumisviihtyvyyttä. Kaikilla kiinteistöillämme on nimetty vastuukiinteistönhoitaja.

Olemme aktiivisesti mukana alalla tapahtuvassa kehityksessä ja ylläpidämme kiinteistönhoitajien ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella. Rekrytoinneissamme painotamme rehdin asenteen ja ammattitaidon lisäksi myös asiakaspalvelutaitoja.

Kun kilpailutat!

Jos olet tyytymätön nykyiseen huoltoyhtiösi tai epävarma sen tasosta tai sopivuudesta käyttöönne, kilpailuta yritykset.

Uskallamme sanoa näin, vaikka lukisitkin tätä nykyisenä asiakkaanamme. Joskus kysynnän vaatimukset ja tarjonnan määrittelyt ajautuvat erilleen eivätkä enää vastaa toisiaan. On siis hyvä kohdata tilanne ja parantaa tilannetta ennen kuin se kriisiytyy.

Neuvomme, kuinka kilpailutus kannattaa tehdä. Autamme sinua määrittelemään vaatimuksesi, jotta saamasi tarjoukset ovat vertailukelpoiset keskenään.

Ja tietenkin: haluamme olla kilpailussa mukana omalla tarjouksellamme.