Tilaa vaihtolava tai maa-aineksia

Vaihtolavatilaus

Urbaser Oy on ostanut 30.10.2020 päivätyllä sopimuksella Tapiolan Lämpö Oy:n jätehuoltoliiketoiminnan. Liiketoimintakauppa käsittää jätehuoltopalvelut kaupallisille ja julkisen sektorin asiakkaille. Voit vielä toistaiseksi tehdä tilauksen myös meidän sivujemme kautta, palvelun tuottajan toimii Urbaser Oy.

Kiiretilaukset samalle tai seuraavalle päivälle, varmistathan saatavuuden soittamalla. Pitkälle tai lyhyelle ajalle, tilauskaavakkeella vaihtolavat ja maa-ainestilaukset vaivattomasti tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Toimitusosoite

Tiedot toimitusta varten

Lisätilaukset

Toivottu toimitusajankohta

Toivottu poishakupäivä

Tilaajan tiedot

Jätteenkäsittelyehdot

Jätteenkäsittelymaksut perustuvat vastaanottopaikkojen määrittämiin hintoihin ja vastaanottopaikat määrittävät jätteenkäsittelymaksut saapuvien jäte-erien laatujen mukaan. Pidätämme oikeuden veloittaa asiakasta käsittelylaitosten ilmoittaman saapuneen jätelajin hinnan muodostumisen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee lajitella jäte valmiiksi, ennen kuljetusta. Pidättäydymme vastuusta, mikäli jätelaji katsotaan muuksi vastaanottopisteessä kuin asiakas on olettanut sen olevan lähtöpisteessä. Asiakas vastaa lavan merkitsemisestä ja sisällöstä, kunnes lava on noudettu pois. Lavaa ei saa täyttää yli laitojen, muuten veloitamme lisämaksun. Lavan ovet täytyy saada suljettua ongelmitta noudettaessa jos kuljettaja joutuu siirtelemään jätteitä lavan ovien sulkemiseksi veloitamme tästä lisämaksua. Yhtiö ei vastaa Asiakkaan tai kolmannen omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (esimerkiksi maan painuminen tai pihapäällysteen rikkoutuminen), joka aiheutuu vaihtolavan toimittamisesta sen toimittamiseen soveltuvalla ajoneuvolla Asiakkaan osoittamaan sijoituspaikkaan sekä kuormatun vaihtolavan noutamisesta samasta paikasta.

Vaihtolavan tilaus

Huom. kiireelliset tilaukset tulee aina soittaa kuljetuksen palvelunumeroon puh. 020 750 5461