Ajankohtaista

Nyt voit allekirjoittaa asiakirjat sähköisesti

Olemme siirtyneet maksuttomaan asiakirjojen sähköiseen allekirjoitukseen.

Muutos on osa Tapiolan Lämpö -konsernin palvelujen kehittämistoimenpiteitä. Tapiolan Lämpö -konsernin sähköinen allekirjoituspalvelu on juridisesti sitova, luotettava ja nopea tapa allekirjoittaa kaikki yhteiset asiakirjamme. Asiakirjojen e-allekirjoittaminen on mutkatonta ja voit tehdä sen ilman erillistä tulostamista, postitusta tai käyntiä toimistollamme. Se myös onnistuu juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Samalla me molemmat säästämme niin aikaa kuin ympäristöä.

Uudistettu sähköinen allekirjoitusprosessi tarkoittaa, että lähetämme sinulle tästä lähtien kaikki asiakirjat, kuten hallituksen pöytäkirjat, sähköisessä muodossa. Lisäämme allekirjoitettavan asiakirjan uuteen e-allekirjoittamisen palveluun. Tämän jälkeen saat sähköpostiin tai tekstiviestillä allekirjoituskutsun, jonka yhteydessä olevasta linkistä pääset allekirjoittamaan asiakirjan, joko kosketusnäyttö- tai tekstiviestiallekirjoituksella. Allekirjoituksen jälkeen me saamme asiasta tiedon. Allekirjoitetut asiakirjat arkistoidaan, ja molemmat osapuolet saavat oman kappaleensa.


Toimi näin:

1.       Kirjaudu palveluun aina erillisellä sähköposti- tai tekstiviestillä.

2.       Tutustu allekirjoitettavaan asiakirjaan liitteineen.

3.       Valitse allekirjoitustapasi.

4.       Allekirjoita tai hylkää asiakirja. 

5.       Kirjaudu ulos palvelusta.

6.       Valmis!


Huomaathan, että voit aina palata allekirjoittamaasi asiakirjaan. Pääset aina katsomaan allekirjoitettavaa dokumenttia sähköpostiisi tulevasta linkistä.  Sitten kun kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet asiakirjan, järjestelmä lähettää valmiin linkin kaikkien osapuolten sähköpostiin.

Sähköinen allekirjoitusjärjestelmämme on käytössä laajasti myös muissa suomalaisissa yrityksissä, se on juridisesti sitova ja se täyttää eri tietoturvamääräykset. Eli voit olla huoletta, me pidämme yhteisisä asiakirjoistamme hyvää huolta!

 

Kevätterveisin,

Karel Nieminen

Toimitusjohtaja

Tapiolan Lämpö -konserni

 

Jos haluat lisätietoja sähköisestä allekirjoituksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Soita numeroon 09 511 041 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..