Ajankohtaista

Henkilökunnan kesäjuhlat

Tapiolan Lämpö -konsernin henkilöstön perinteinen kesäjuhla järjestettiin jälleen avoimia ovia edeltävänä iltana. Kun pihalta ajetaan pois kaikki ajoneuvot, paikat pestään ja puunataan ja grillit kannetaan esiin avoimien ovien kunniaksi, niin käteväähän se on samalla koota oman talon ihmiset tutustumaan kaukaisempiinkin kollegoihin.

Tapiolan Lämpö -konserniin kuuluu viisi rautaista isännöinnin ja kiinteistöhuollon ammattilaista: Tapiolan Lämpö, Olarin Huolto, Myllärinmäen LämpöKarakallion Huolto ja JS Audit. Kun konsernin toimipisteiden välillä on matkaa jopa 40 kilometriä, ei välttämättä tule tavattua kovin usein, joten kerran-pari vuodessa on hyvä tavata ne sähköpostista ja puhelimesta tutut kollegat ihan kasvotusten. Työntekijöiden lisäksi juhlimassa oli joukko Tapiolan Lämmöstä jo eläkkeelle siirtyneitä konkareita sekä hallituksen jäseniä.

Vaikka tänä vuonna saimmekin nauttia raikkaasta sateesta ja kirpakasta kesäillan tuulahduksesta, oli tunnelma telttakatoksissa lämmin. Johtoryhmä todisti hyödyllisyytensä ihan käytännön tasolla grillaamalla ja kokkaamalla, ja kyllähän se neljän grillin kokonaisuus pysyi hyvin hallussa. Salaatitkin saatiin tarjolle ja noin 150 ihmistä tyytyväisiksi ja kylläisiksi.

Hyvän ruuan ja loistavan seuran lisäksi meitä viihdytti energinen Illansuu-bändi, joka sai peput irti penkistä ja tanssilattialle heilumaan. Tanssin pyörteissä kulutettuja energiavarastoja pääsi vielä täydentämään jälkiruuaksi varatuilla mustikkapiirakalla ja vaniljakastikkeella.

Kesäillan hämärtyessä yöksi alkoi väki poistua kukin tahoilleen. Parille kymmenelle juhlijalle jatkopaikka yöunien jälkeen oli ainakin selvä: seuraavana päivänä pidettiin ovet avoinna ja kutsuttuina olivat ihan kaikki! Avoimista ovista voit lukea lisää täältä.

Talousjohtaja Lars-Erik Stenbacka ja toimitusjohtaja Harri Oesch grillin ääressä.